Om RM Bil o Motor i Limhamn

Kvalitet lönar sig alltid i längden.

Erfarna och kompetenta

Vi är din bilverkstad på Limhamn. Med över 20 år i branschen har vi den erfarenhet och kunskap som gör att du tryggt kan lämna över dina bilproblem till oss.

 

Vi samarbetar med Mekonomen vilket innebär en massa fördelar, bla snabba leveranser vilket gör att bilen oftast blir klar samma dag som den lämnas in, 3 års garanti på genomförd reperation och delarna som andvänds håller högre kvalitet än orginaldelar.

Vi servar & reparerar allt

Det är inte bara vanliga personbilar som vi reparerar. Har du en lätt lastbil som tillhör företaget eller har du en släpvagn som behöver få inspekterad och servad inför användning, är du välkomen till oss så hjälper vi dig med detta.

Har du en vacker veteranbil från 50-, 60- och 70-talet kan du känna dig trygg i att du lämnar över den till oss för service och reparation. Vi tar hand om din vackra raritet och ser till att reparera den med delar av hög kvalitét.

" Liten välskött bilverkstad med trevlig personal. Jag(min bil) fick behövlig service samt nya bromsar, det kan rädda liv! "

Stefan H

" Har använt dem till att "släcka 2:or", service av bilen och även reparationer. Alltid kanonbra, snabbt och bra service! "

Michael L