Reparation & service av bilar i Limhamn

Vi har ett brett utbud av tjänster. Förutom de vanliga tjänsterna som en bilverkstad erbjuder såsom service och reparation erbjuder vi mer än så.

Service

Ett av de bästa sätten att upprätthålla och förlänga din bils livslängd är genom att byta motorolja och oljefilter. Syftet med motoroljan är att smörja motorn och förhindra motorslitage. Ännu en viktig anledning är att ny motorolja bidrar till att rena motorn. Kör man för länge med gammal motorolja samlas alltmer metallpartiklar och förbränningsrester från bränslet, vilket ökar slitaget på motorn. Oljebytet är ett lätt, men väldigt viktigt jobb för din bil. Dessutom innehåller den årliga servicen mer än så beroende på tillverkarens rekommendationer. Vi utför den årliga servicen som är rekommenderad för din bil. Vanliga åtgärder är att byta motorolja, oljefilter, luftfilter, tändstift och ett antal andra delar beroende på om det är en liten eller en stor service. Om du servar din bil hos oss får du alltid minst 3 års garanti på reservdelarna och en stämpel i serviceboken som gör att din bil behåller sitt värde.

Reparationer

Vi utför reparationer på samtliga bilar oavsett märke, lätta lastbilar och veteranbilar. Vi har tillgång till modern felsökningsutrustning så vi kan koppla upp oss mot bilen. Med 20 års erfarenhet i bagaget har vi kompetens och kunskap nog att ta oss an alla jobb. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. De delar gärna med sig tips och råd om hur du ska sköta din bil. Vi samarbetar med Mekonomen vilket innebär en massa fördelar, bla snabba leveranser vilket gör att bilen oftast blir klar samma dag som den lämnas in, 3 års garanti på genomförd reperation och delarna som andvänds håller högre kvalitet än orginal delar. Våra priser varierar från bil till bill. Annars följer vi Mekonomens prislista, för mer information om delar så besök Mekonomens hemsida.

Släcka tvåor

Vi är även akrediterade av Swedac, vilket innebär certifiering, kontroll och provning som görs med hög kvalitet. Har din bil fått underkänt på den årliga besiktningen är du välkommen att vända dig till oss då vi åtgärdar tvåorna och släcker dem på plats. Du behöver alltså inte efter besöket hos oss boka ny efterkontroll hos besiktningsstation och åka dit, vilket i sig kan vara en tidskrävande process.

Däck

Vi erbjuder även däckförsäljning till dig som söker nya bildäck. Vi hämtar däcken endast från pålitliga leverantörer som förser oss med däck av hög kvalitet. I vårt fall är våra leverantörer NDI och Euromaster. Vi erbjuder även att balansera däcken och förvara dem. Har du frågor om priser gällande däck eller tekniska frågor om däck är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss idag!

Hos oss är din bil trygg.